Activiteiten

De BV Monumentenbeheer Middelburg koopt panden aan, restaureert, verhuurt en verkoopt panden.

 

Aankoop 

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe projecten. Dit zijn doorgaans panden die niet door de markt worden opgepakt, omdat ze bijvoorbeeld in slechte staat verkeren, of omdat het pand een onrendabele bestemming heeft. De BV Monumentenbeheer beperkt haar werkzaamheden tot de gemeentegrenzen van Middelburg. De voorkeur gaat uit naar panden in het beschermd stadsgezicht van Middelburg, zowel monumenten als andere gebouwen. Buiten het beschermd stadsgezicht concentreren we onze aandacht op beschermde monumenten. Heeft u een pand dat binnen de doelstellingen van de BV past of weet u een pand, neemt u dan contact op via het contactformulier op deze website of belt u met de heer R. de Bruijn: 0118-675235.

 

Verkoop en verhuur 

Binnenkort komt het schitterend gerestaureerde monumentenpand Singelstraat 7 te koop. Geef via het contactformulier alvast aan wanneer u interesse heeft.

Voor verkoop of verhuurinformatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze website of belt u met de heer G. van Boven: 0118-675206.

 

Restauratie

Doorgaans koopt de BV panden aan, restaureert deze en verkoopt ze dan weer. Enkele panden blijven in het bezit van de BV en worden verhuurt. Daarnaast heeft de BV reeds meerdere malen middels een samenwerkingsverband panden gerestaureerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze website of belt u met de heer R. de Bruijn: 0118-675235.

Gepland project

Abeelseweg

Aan de Abeelseweg ligt een kavel met een bunker uit de Tweede Wereldoorlog....


Lopend project

Singelstraat 7

De restauratie is gestart! 

&...


Afgerond project

't Sincken Tooghje - Beddewijkstraat 17 - 19

Alle woonstudio's zijn verkocht!

&n...